MEE-ETEN

MENU

Voor de winter zijn we gestopt met de mee-eet-avonden. We gaan ons meer richten op cateringen. Wel houden we iedere maand een “Thema Avond” zoals in Januari hadden we de Indonesische avond, voor 28 februari staat er een tapas-avond gepland. Met o.a. albondigas, citroen-knoflookkipjes, garnalen, patatas bravas enz. Mocht je een tafel willen reserveren dan kan dat via mail/app: info@kikykookt.nl/06-46221556 . Kosten voor deze avond: €24,50 p.p. inc. kop koffie met zoet lekkers na.


Mee-eten

KAN VANAF APRIL WEER.

Hoe eet je mee?

  • Laat per mail of fb weten of je mee-eet.(voor 8.30 ben je zeker van een maaltijd en /of een plekje).
  • Met hoeveel personen je mee eet.
  • Geef aan of je eten ophaalt of dat je bij ons op locatie aanschuift. Graag tijden erbij vermelden.

Betalen
Als je hebt besteld of gereserveerd, ontvang je per mail/app een bevestiging. Betalen kan op de Zuidwal per pin of kontant.

Afhalen
De maaltijden kunnen worden afgehaald tussen 17.00 uur en 19.30 uur op de Zuidwal 3a te Leerdam. De maaltijden zijn verpakt in wegwerpbakjes. Handige bakjes die tevens magnetron bestendig zijn. Mocht er een speciaal opwarmadvies van belang zijn bij een bepaalde maaltijd dan laten we dit weten bij het menu.

Prijzen van de maaltijden

Afhaal

  • €9,00 per maaltijd

Bij Kiky aan de Linge

  • €10,50 per maaltijd

Het komt voor dat bijvoorbeeld een maaltijd duurder of goedkoper is qua inkoop of dat het gerecht erg arbeidsintensief is, of juist niet. In deze gevallen wijkt de prijs af en vermelden we dit altijd bij het weekmenu.