MENU

Dinsdag 3 december

“JAVANAANSE KIP MET 5-SPICES”
geserveerd met kruidenrijst en doperwten.

 

Vrijdag 6 december  

“STAMPPOT BOERENKOOL”
met rookworst.

Mee-eten

Het is mogelijk iedere dinsdag en vrijdag met ons mee te eten. Bij ons op locatie aan de Zuidwal in Leerdam of meenemen voor thuis. We koken op bestelling maar maken ook zeker extra voor passanten. In het weekend laten we via mail/fb en op onze site weten wat er op het menu staat. Wil je graag persoonlijk op de hoogte worden gehouden, laat je mailadres achter bij contact.

Hoe eet je mee?

  • Laat per mail of fb weten of je mee-eet.(voor 8.30 ben je zeker van een maaltijd en /of een plekje).
  • Met hoeveel personen je mee eet.
  • Geef aan of je eten ophaalt of dat je bij ons op locatie aanschuift. Graag tijden erbij vermelden.

Betalen
Als je hebt besteld of gereserveerd, ontvang je per mail/app een bevestiging. Betalen kan op de Zuidwal per pin of kontant.

Afhalen
De maaltijden kunnen worden afgehaald tussen 17.00 uur en 19.30 uur op de Zuidwal 3a te Leerdam. De maaltijden zijn verpakt in wegwerpbakjes. Handige bakjes die tevens magnetron bestendig zijn. Mocht er een speciaal opwarmadvies van belang zijn bij een bepaalde maaltijd dan laten we dit weten bij het menu.

Prijzen van de maaltijden

Afhaal

  • €9,00 per maaltijd

Bij Kiky aan de Linge

  • €10,50 per maaltijd

Het komt voor dat bijvoorbeeld een maaltijd duurder of goedkoper is qua inkoop of dat het gerecht erg arbeidsintensief is, of juist niet. In deze gevallen wijkt de prijs af en vermelden we dit altijd bij het weekmenu.