Catering Zakelijk

Goede voeding is de basis voor een optimaal functionerend lichaam en geest is onze mening. Vandaar dat catering op de werkvloer niet is weg te denken. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, personeelsfeest, afsluitborrel of overwerkmaaltijd. Bij jullie op locatie of misschien bij ons in de stadswal een plek voor jullie alleen met eigen muziekkeuze en geen vreemde erbij. Hoe fijn is het als u dit niet hoeft te organiseren. Voor KikyKookt is dit eenvoudig! Ons doel = De lekkerste gerechten bereiden voor de leukste mensen.

Dit betekent:

  • Vers en verantwoord eten
  • Met passie en enthousiasme (voor)bereid
  • Inclusief servies en wij doen de afwas

Wij staan voor gebruik van pure, verse ingrediënten en de beste producten voor verassende smaken. Dat wil zeggen, we maken geen gebruik van pakjes, zakjes en potjes. Iedere dag vers ingekocht, met passie voorbereid en met enthousiasme bereid. Dit is waar wij blij van worden.

U mag uit ons assortiment kiezen, deze kunt u vinden bij onze prijzen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen over uw wensen en ideeën zodat we samen tot een mooi voorstel komen en wij gaan zorgen voor het gewenste resultaat. Bij onze foto’s krijgt u een impressie van wat wij allemaal doen en maken.

We gaan graag voor u aan de slag!