Prijzen

De prijzen die erbij staan zijn vanaf 20 personen, onder de 20 personen berekenen wij € 2,00 meer p.p. (onder de 10 personen in overleg).

De hoeveelheid van de maaltijd bestaat uit minimaal 125 gram vis/vlees, 200 gram rijst/pasta/aardappels en 200 gram groente.

Bij grotere portie wordt ook € 2,00 p.p. meer berekend.

Mocht je meerdere gerechten gecombineerd willen dan rekenen we hier een meerprijs voor.

Onderstaande prijzen zijn per persoon en zijn exclusief 6% btw.

Stamppotten vanaf €12,50

  • Zuurkoolstamppot met verse zuurkool van het vat en een ambachtelijk rookworst en spekjes.
  • Rauwe andijviestamppot met een speklap bereid op Oosterse wijze.
  • Pastinaak, wortel en ui stamppot met gehaktbal uit de bierjus.(seizoensgebonden)
  • Spruitjesstamppot met oesterzwammen, geitenkaas, uitgebakken spekjes(ook vegetarisch te bestellen en seizoensgebonden).
  • Rucola-stamppot met zongedroogde tomaten, knoflook, geitenkaas en pijnboompitten(ook vegetarisch mogelijk).
  • Paksoistamppot met rode paprika en kipfilet.

Indonesische gerechten vanaf €14,50

  • Rendang, pittig rundvlees gerecht bereid in kokosmelk.
  • Babi ketjap, varkensvlees(procureurlapjes) in een zoete ketjapsaus.
  • Ajam paniki, pittige kip bereid met santen.
  • Gehaktballetjes, licht pittig met een kokostwist.
  • Sateh, keuze uit varkensvlees € 1,00 extra p.p. of kipdijfilet met authentieke sateh saus.
  • Visgerecht, Ikan atjar “kabeljauw in zoetzure saus”.
  • Visgerecht, Gulai udang “garnalen in kerry saus”.
  • Alle gerechten worden geserveerd inclusief witte rijst en een basis groentegerecht.

Groentegerecht

  • Sambalboontjes(basisgroente).
  • Sambal goreng van snijbonen(basisgroente).
  • Roedjak, vruchtensalade in pittige zoetzure saus € 1,00  extra.
  • Sajoer Lodeh € 2,50  extra

Bijgerechten

  • Nasi goreng € 2,00  duurder.
  • Atjar tjampoer € 2,50.
  • Komkommer salade met ui € 2,00.
  • Gekookte eieren in een kruidige ketjapsaus € 1,75.
  • Kroepoek en gebakken uitjes € 0,50.

Oosterse gerechten (vanaf € 14,50)

  • Indiase boterkip, met ui, knoflook, tomaat en yoghurt met bijpassende groente(pittige wortels).
  • Heet en zuur vispotje met rode paprika, bamboescheuten, tamarinde, sereh en rode pepers. Met komkommersalade.
  • Buikspek met vijfkruidenpoeder, tomaat, koriander, knoflook bereid in sojasaus en vissaus(met bijpassende groente(paksoi courgette schotel)).
  • Gebakken rundvlees met wortel, ui, broccoli en rode paprika.
  • Thais rundvlees pompoencurry(seizoensgebonden).

Stoofschotels (vanaf € 12,50)

  • Kip in witte wijn met citroen, spekjes, crème fraiche en kappertjes.
  • Boeuf a la Bourguignonne, rundvlees met wortels, champignons, spekjes en bleekselderij gestoofd in rode wijn.
  • Spaanse stoofschotel, met varkensvlees, chorizo, serranoham, aardappel, rode paprika en tomaten.
  • Klassieke hachee met rode kool en appeltjes.
  • Pittige lamsstoofpot met aardappel, knoflook, rozemarijn, sjalotjes en chilivlokken.
  • Keuze uit aardappel(puree), rijst of brood.

Italiaanse pasta’s (vanaf € 14,50)

  • Fusili All’ Amatriciana, licht pittig met pancetta, tomaat, rode peper, witte wijn en parmezaanse kaas.
  • Spaghetti met saffraan en garnalen.
  • Ossobuco Bianco, kalfslapjes met wortel, ansjovis bereid in witte wijn. Met aardappels of rijst en broccoli.
  • Spaghetti a la Bolognese (€ 12,50).

Salades(bijgerecht)

  • Caprese, buffelmozarella, pommodoritomaten, baslicum met olijfolie en balsamicoazijn € 4,50.
  • Groene met sla, rode ui, tomaat en komkommer € 1,75.
  • Salade van tonijn met bonen en rode ui( Italiaanse salades) € 2,50.
  • Pastasalade met pesto, kip, zongedroogde tomaat, rucola en pijnboompitten  € 3,50.
  • Couscoussalde met geitenkaas, munt peterselie en peulvruchten € 3,50.

Maaltijd Soepen (vanaf € 8,50)

  • RunderGoulashsoep.
  • Kokos Laksa, Thaise maaltijdsoep met noodels, kip, lente ui en kokos.
  • Mexicaanse soep met vis, tomaat, mais, ui, bleekselderij en salsa van avocado, limoen, rode ui en koriander.
  • Indonesische kippensoep

Geserveerd met brood

Bijgerechten algemeen

  • Salade verde, sla met rode ui, tomaat en komkommer € 1,75.
  • Groene salade met spekjes en feta € 2,50.
  • Tomatensalade, tomaten, rode ui olie en sherryazijn € 1,75.
  • Stokbrood/Turks brood met smeersel(keuze uit ailoli, knoflookboter, feta-tomatendip)vanaf € 1,50.

Tapas (per gerecht te bestellen, vanaf 20 personen)

  • Tapasplank met kazen, worst, olijfjes en gevulde tomaat. € 6,50.
  • Albondigas, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. € 3,50.
  • Gambas met honing-chili marinade € 4,50.
  • Gebakken sardientjes € 4,00.
  • Knoflookkipjes € 3,50.
  • Pinchitos Morunos, gemarineerd varkensvlees aan een stokje € 3,50.
  • Tortilla, naturel, met ui of met tonijn € 1,75.
  • Empenadas gevuld met gehakt € 3,50.
  • Geroosterde broodjes met tomatensalsa en diverse belegsoorten € 3,50.
  • Champignons met knoflook en peterselie € 2,00.
  • Knoflook champignons met manchego € 2,25.
  • Dadels met Spaanse ham € 1,75.
  • Paëlla (als tapas € 4,50-als maaltijd € 14,50).
  • Spaanse mosselen met chorizo in tomatensaus (seiz.gebonden) € 4,50.
  • Zalm in cava met kappertjes € 4,50.

 

Hapjes

  • 150 stuks maximaal 4 soorten.
  • 200 stuks maximaal 5 soorten.
  • 300 stuks maximaal 6 soorten.

 

  • Chorizo, geroosterde paprika en olijfje € 1,00
  • Prikkertje tomaat, mozarella, basilicum € 1,00
  • Duivels ei met o.a. bieslook, paprika en tabasco € 1,50
  • Spaanse gehaktballetjes met knoflook-peterselie yoghurt dip € 1,50
  • Spaanse tortilla € 1,50
  • Gevulde tomaat € 1,75
  • Avocado met spek en een frisse yoghurtdop € 1,50
  • Mini tortilla met zalm, ijsbergsla en mierikswortel € 1,75
  • Mini tortilla met avocado, kip en bacon € 1,75
  • Blini met topping van roomkaas, roquefort peer en walnoot € 1,75
  • Blini met zalm € 1,75
  • Sushi diversen € 2,00
  • Komkommerbakje met Thaise biefstuksalade € 2,00
  • Groentesticks met tomatensap € 2,00
  • Gambaspies met mango salsa € 2,50