Prijzen
De prijzen die erbij staan zijn vanaf 20 personen, onder de 20 personen berekenen wij € 2,00 meer p.p. (onder de 10 personen in overleg).
De hoeveelheid van de maaltijd bestaat uit minimaal 125 gram vis/vlees, 200 gram rijst/pasta/aardappels en 200 gram groente.
Bij grotere portie wordt ook € 2,00 p.p. meer berekend.
Mocht je meerdere gerechten gecombineerd willen dan rekenen we hier een meerprijs voor.
Onderstaande prijzen zijn per persoon en zijn inclusief 9% btw.
Stamppotten vanaf €13,50
- Zuurkoolstamppot met verse zuurkool van het vat en een ambachtelijk rookworst en spekjes.
- Rauwe andijviestamppot met een speklap bereid op Oosterse wijze.
- Pastinaak, wortel en ui stamppot met gehaktbal uit de bierjus.(seizoensgebonden)
- Spruitjesstamppot met oesterzwammen, geitenkaas, uitgebakken spekjes(ook vegetarisch te bestellen en seizoensgebonden).
- Rucola-stamppot met zongedroogde tomaten, knoflook, geitenkaas en pijnboompitten(ook vegetarisch mogelijk).
- Paksoistamppot met rode paprika en kipfilet.
Indonesische gerechten vanaf €15,00
- Rendang, pittig rundvlees gerecht bereid in kokosmelk.
- Babi ketjap, varkensvlees(procureurlapjes) in een zoete ketjapsaus.
- Ajam paniki, pittige kip bereid met santen.
- Gehaktballetjes, licht pittig met een kokostwist.
- Sateh, keuze uit varkensvlees € 1,50 extra p.p. of kipdijfilet met authentieke sateh saus.
- Visgerecht, Ikan atjar “kabeljauw in zoetzure saus”.
- Visgerecht, Gulai udang “garnalen in kerry saus”.
- Alle gerechten worden geserveerd inclusief witte rijst en een basis groentegerecht.
Groentegerecht
- Sambalboontjes(basisgroente).
- Sambal goreng van snijbonen(basisgroente).
- Roedjak, vruchtensalade in pittige zoetzure saus € 1,25 extra.
- Sajoer Lodeh € 2,75 extra
Bijgerechten
- Nasi goreng € 2,50 duurder.
- Atjar tjampoer € 2,75.
- Komkommer salade met ui € 2,25.
- Gekookte eieren in een kruidige ketjapsaus € 2,00.
- Kroepoek en gebakken uitjes € 0,75.
Oosterse gerechten (vanaf € 15,00)
- Indiase boterkip, met ui, knoflook, tomaat en yoghurt met bijpassende groente(pittige wortels).
- Heet en zuur vispotje met rode paprika, bamboescheuten, tamarinde, sereh en rode pepers. Met komkommersalade.
- Buikspek met vijfkruidenpoeder, tomaat, koriander, knoflook bereid in sojasaus en vissaus(met bijpassende groente(paksoi courgette schotel)).
- Gebakken rundvlees met wortel, ui, broccoli en rode paprika.
- Thais rundvlees pompoencurry(seizoensgebonden).
Stoofschotels (vanaf € 13,50)
- Kip in witte wijn met citroen, spekjes, crème fraiche en kappertjes.
- Boeuf a la Bourguignonne, rundvlees met wortels, champignons, spekjes en bleekselderij gestoofd in rode wijn.
- Spaanse stoofschotel, met varkensvlees, chorizo, serranoham, aardappel, rode paprika en tomaten.
- Klassieke hachee met rode kool en appeltjes.
- Pittige lamsstoofpot met aardappel, knoflook, rozemarijn, sjalotjes en chilivlokken.
- Keuze uit aardappel(puree), rijst of brood.
Italiaanse pasta’s (vanaf € 14,50)
- Fusili All’ Amatriciana, licht pittig met pancetta, tomaat, rode peper, witte wijn en parmezaanse kaas.
- Spaghetti met saffraan en garnalen.
- Ossobuco Bianco, kalfslapjes met wortel, ansjovis bereid in witte wijn. Met aardappels of rijst en broccoli.
- Spaghetti a la Bolognese (€ 13,50).
Salades(bijgerecht)
- Caprese, buffelmozarella, pommodoritomaten, baslicum met olijfolie en balsamicoazijn € 4,75.
- Groene met sla, rode ui, tomaat en komkommer € 2,00.
- Salade van tonijn met bonen en rode ui( Italiaanse salades) € 2,75.
- Pastasalade met pesto, kip, zongedroogde tomaat, rucola en pijnboompitten € 3,75.
- Couscoussalde met geitenkaas, munt peterselie en peulvruchten € 3,50.
Maaltijd Soepen (vanaf € 9,50)
- RunderGoulashsoep.
- Kokos Laksa, Thaise maaltijdsoep met noodels, kip, lente ui en kokos.
- Mexicaanse soep met vis, tomaat, mais, ui, bleekselderij en salsa van avocado, limoen, rode ui en koriander.
- Indonesische kippensoep
Geserveerd met brood
Bijgerechten algemeen
- Salade verde, sla met rode ui, tomaat en komkommer € 1,75.
- Groene salade met spekjes en feta € 3,00.
- Tomatensalade, tomaten, rode ui olie en sherryazijn € 1,75.
- Stokbrood/Turks brood met smeersel(keuze uit ailoli, knoflookboter, feta-tomatendip)vanaf € 1,75.
Tapas (per gerecht te bestellen, vanaf 20 personen)
- Tapasplank met kazen, worst, olijfjes en gevulde tomaat. € 6,50.
- Albondigas, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. € 3,50.
- Gambas met honing-chili marinade € 4,50.
- Gebakken sardientjes € 4,75.
- Knoflookkipjes € 4,00.
- Pinchitos Morunos, gemarineerd varkensvlees aan een stokje € 3,50.
- Tortilla, naturel, met ui of met tonijn € 1,75.
- Empenadas gevuld met gehakt € 3,50.
- Geroosterde broodjes met tomatensalsa en diverse belegsoorten € 3,50.
- Champignons met knoflook en peterselie € 2,00.
- Knoflook champignons met manchego € 2,25.
- Dadels met Spaanse ham € 1,75.
- Paëlla (als tapas € 4,50-als maaltijd € 14,50).
- Spaanse mosselen met chorizo in tomatensaus (seiz.gebonden) € 4,50.
- Zalm in cava met kappertjes € 4,50.
Hapjes
- 150 stuks maximaal 4 soorten.
- 200 stuks maximaal 5 soorten.
- 300 stuks maximaal 6 soorten.
- Chorizo, geroosterde paprika en olijfje € 1,00
- Prikkertje tomaat, mozarella, basilicum € 1,00
- Duivels ei met o.a. bieslook, paprika en tabasco € 1,50
- Spaanse gehaktballetjes met knoflook-peterselie yoghurt dip € 1,50
- Spaanse tortilla € 1,50
- Gevulde tomaat € 1,75
- Avocado met spek en een frisse yoghurtdop € 1,50
- Mini tortilla met zalm, ijsbergsla en mierikswortel € 1,75
- Mini tortilla met avocado, kip en bacon € 1,75
- Blini met topping van roomkaas, roquefort peer en walnoot € 1,75
- Blini met zalm € 1,75
- Sushi diversen € 2,00
- Komkommerbakje met Thaise biefstuksalade € 2,00
- Groentesticks met tomatensap € 2,00
- Gambaspies met mango salsa € 2,50