Catering Particulier

Grote familie? Zie je op tegen de organisatie van een verjaardag of feest? Wil je dit graag in vertrouwde sfeer van je eigen huis of tuin organiseren? Of juist in een klein restaurant wat volledig voor jullie gereserveerd is, dan ben je bij KikyKookt in goede handen. Zelf geen omkijken hebben naar hapjes, maaltijden, servies, glaswerk en heel prettig de afwas, is heel veel waard. Zo kan je zelf alle tijd besteden aan de gasten. Onze locatie bevindt zich in Leerdam in de haven met plaats voor maximaal 25 personen.

Wij staan voor gebruik van pure, verse ingrediënten en de beste producten voor verassende smaken. Dat wil zeggen, we maken geen gebruik van pakjes, zakjes en potjes. Iedere dag vers ingekocht, met passie voorbereid en met enthousiasme bereid. Dit is waar wij blij van worden.

Je mag uit ons assortiment kiezen, dit kan je vinden bij onze prijzen. Uiteraard kan je ook contact opnemen over uw wensen en ideeën zodat we samen tot een mooi voorstel komen en wij gaan zorgen voor het gewenste resultaat. Bij onze foto’s krijg je een impressie van wat wij allemaal doen en maken.

We gaan graag voor je aan de slag!